Victòria del sènior femení del CB Balaguer contra el Sant Cugat

width=L’equip sènior femení del CB Balaguer ha guanyat contra el UE Sant Cugat per 58-44, una victòria que necessitava per sortir de la mala ratxa de resultats negatius que l’acompanyaven en les darreres jornades.

El primer quart del partit les balaguerines van mostrar un joc irregular, oferint una bona visió de l’equip però sense encert a cistella. Aquesta situació va revertir-se durant el 2n quart del partit, on les locals van mostrar-se impecables en defensa i solides a l’atac, que els hi va permetre ampliar el marcador. Aquest fet va trencar el partit a favor de les balaguerines obtenint un resultat de 37-16, amb el qual va arribar la mitja part del partit.

Amb una distància considerable al marcador, la represa del partit va començar amb un intercanvi de cistelles que va permetre a l’equip visitant mostrar una millor versió de joc. Les noies de Sant Cugat van sentir-se més còmodes al contraatac, fet que els hi va permetre crear problemes defensius a les balaguerines.

El resultat final del partit va ser 58-44 a favor de les balaguerines, resultat que els hi permet agafar aire a la classificació i per encarar les darreres 8 jornades. El cap de setmana vinent l’equip es desplaça a Granollers, per disputar un partit difícil contra un rival que ve de tenir una bona ratxa en els partits anteriors i que les granes hauran d’aturar per mantenir les bones sensacions.

Informa: Redacció / Foto: CB Balaguer