CTT Balaguer Villart Logístic: un club modest a l’elit europea

Elles són la Anna Biscarri, la Yanlan Li i la TingTing Wang abans de disputar un partit de Superdivisió femenina de Tennis Taula, la màxima categoria estatal d’aquest esport. Totes tres formen part del primer equip del CTT Balaguer Villart Logístic.

Si bé han disputats partits com aquest en moltes ocasions, aquest no és un partit més, les balaguerines es troben a meitats d’una setmana històrica pel club. En la jornada anterior van visitar al totpoderós UCAM Cartagena a qui van guanyar, era el primer cop que les murcianes  queien derrotades en competició domèstica ens últims tres anys.

Però la cosa no acaba aquí. Biscarri i companyia disputaran, el proper 22 de novembre, la tercera ronda de la ETTU Cup i tot i que ja és el segon cop que accedeixen aquesta ronda de competició europea les balaguerines viatgen a Ankara sense cap tipus de pressió.

Líders de la Superdivisió femenina, passejan el nom de Balaguer per tot el continent, el somni fet realitat d’aquest modests club de la província de Lleida, actualment compta amb una cinquantena de socis, va iniciar-se l’any 95 en un petit magatzem annex al pavelló esportiu. Un grup d’amics es reunien per practicar el tennis taula. Entre les jugadores i jugadors que composaven aquest modest club que tan sols participava en lligues provincials s’hi trobava una jove Anna Biscarri  qui pocs anys després ella juntament amb la col·laboració del seu pare es faria càrrec del club.

De categoria estatal a Superdivisió, aquesta va ser la progressió de l’equip que amb l’Anna com a jugadora presidenta anava encadenant ascens amb ascens, sempre sense estirar més el braç que la manega, sempre amb els peus a terra i en alguna ocasió posposant el debut a una nova categoria o a Europa per falta de recursos.

Si bé la figura de la família Biscarri va ser important per que el club tires endavant, l’explosió del club a l’elit del tennis taula també te dos noms propis importants, Yanlan Li i TingTing Wang van arribar al club de la Noguera per que aquest fes un salt qualitatiu.

Considerades dues de les millors jugadores de la lliga espanyola la relació de les dues jugadores xineses amb el club de la Noguera va molt més enllà de l’apartat esportiu, precisament aquí és on resideix l’èxit del club segons l’Anna i el Joan Biscarri.

Però el sènior femení del club és només la part més visible d’una entitat que es treballa dia a dia i que ja compta amb 6 equips dels quals en destaca un femení que competeix a primera estatal i que assegura la continuïtat de l’èxit al club, això sí sempre  sense deixar els valors inicials i tocant amb els peus a terra.

Qui sap si aquestes joves seran les encarregades el dia de demà de passejar el nom de Balaguer per les principals capitals europees del Tennis Taula, però el que estar clar en aquest club és que allò que sembla impossible és fa realitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.