El CTT Balaguer Villart Logístic comença la temporada amb un desplaçament d’ETTU Cup

El CTT Balaguer Villart Logístic es desplaçarà aquest divendres a Dinamarca per competir en la primera fase de la ETTU Cup. Les Balaguerins s’enfrontaran a l’amfitrió el Hillerod Bordtenis danès, Lybrae Herlen holandés i el Rapid Luzern suiz en aquesta primera ronda de competició europea. Tot i que en altres edicions les jugadores balaguerines han passat aquesta ronda amb solvència des del club no es posen un objectiu marcat en aquesta edició de ETTU Cup.

D’aquesta manera es posarà inici a la temporada de les jugadores balaguerines. La ronda europea ha obligat al conjunt de la Noguera a aplaçar el primer partit que havia de disputar, també aquesta cap de setmana, de Superdivisió Femenina. En aquest cas la competició domèstica per les de Balaguer començarà el cap de setmana del 6 d’octubre a Coruña contra el CT Cidade de Naron. Les de Balaguer afronten la temporada amb l’objectiu de mantenir-se un any més entre els llocs de privilegi de la competició.

Per aquesta temporada el CTT Balaguer Villar Logístic no comptarà amb la jugadora holandesa Yana Timina, l’equip mantindrà a Svetlana Bakthina, Natalya Prosvirnina i Anna Biscarri com a titualrs i comptarà amb el reforç d’Alba Prades. L’experimentada jugadora barcelonina campiona d’Espanya del 2001  arriba a la disciplina balaguerina com a quarta jugadora on espera ajudar al club amb el seu ampli bagatge al món del Tennis Taula.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.