Cristina Pauls, marcant tendència des de la xarxa

A la Cristina li apassiona la moda. Treballa de dissenyadora per una marca de roba a Sabadell i el seu temps lliure el dedica aquí, al seu blog de moda. Fa poc més d’un any que el va posar en marxa i poc a poc ha anat sumant seguidors fins arribar a  les 10.000 visites mensuals.

El blog li serveix com una plataforma més per explotar la seva marca a través de la xarxa, on utilitza no només la roba que dissenya sinó també peces d’altres botigues de roba.

Publica 2 entrades per setmana i això requereix de moltes peces per combinar i fer nous looks. Ens confessa que si, que té molta roba, però ens explica el secret per canviar radicalment d’imatge amb quatre detalls.

No podia faltar a la cita de la passarel·la 080 de Barcelona, un punt de trobada d’amants de la moda a la capital catalana. Les actrius i les models han perdut pes en aquest sector i ara són les bloguers, reines del Twitter i l’Instagram les que marquen les tendències dels aparadors.

Arribar a les 10.000 visites mensuals no ha estat pas cosa fàcil. La cristina ens confessa que la clau és ser un mateix, sense filtres, ni falses aparences i sobretot destaca la constància. Per fer créixer els seguidors cal treballar cada dia. El món dels blogs i les xarxes socials demana estar sempre connectat.

Per la Cristina el blog continua sent un hobby que tira endavant amb la col·laboració d’alguns familiars. Però no defalleix en el seu esforç i continua dedicant-hi hores i hores, per oferir als seus lectors noves combinacions cada dia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.