El Cor Madrigal obre el 8è Juliol de Música i Poesia

També hi ha participat l’actor Enric Majó transmetent, en català, el significat dels textos que s’han escoltat en veu dels cantaires.

L’església del convent de Sant Domènec de Balaguer ha estat, aquest diumenge al vespre, l’escenari del concert inaugural del vuitè Juliol de Música i Poesia amb “Música coral europea i catalana” a càrrec del Cor Madrigal dirigit per Mireia Barrera i amb Enric Majó com a rapsode. El primer concert d’aquest vuitè cicle s’emmarca en la gira de comiat de Mireia Barrera, qui va assumir la direcció del cor l’any 1993. També hi ha participat l’actor Enric Majó transmetent, en català, el significat dels textos que s’han escoltat en veu dels cantaires.

Ambdós s’han mostrat molt contents de participar en el vuitè Juliol de Música i Poesia i de fer-ho en un entorn tant emblemàtic com és l’església de Sant Domènec.

Quatre concerts configuren aquesta vuitena edició del cicle que amenitza els vespres dels diumenges de juliol a la capital de la Noguera. L’organització, pensant ja en futures edicions, se sent satisfeta de la rebuda del cicle i la fidelització del seu públic.

El proper diumenge 7 de juliol, l’escenari es traslladarà al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses a les 20h, en el segon concert del cicle “Dos genis musicals, dos pianos, dos virtuosos” a càrrec d’Emili Brugalla i Vesko Stambolov al piano i Sílvia Ricart i Enric Majó com a rapsodes.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.