El conseller Alfred Bosch visita la comarca de la Noguera

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch ha visitat aquest dissabte dia dos de febrer la comarca de la Noguera. La primera parada del conseller ha estat al municipi de Camarasa on ha realitzat una visita a la central Hidroelèctrica prèvia a un dinar-debat amb alcaldes i regidors d’esquerra de la comarca on s’ha debatut sobre la transparència i democràcia participativa en la gestió Municipal.

La trobada també ha servit per parlar sobre l’actualitat política del país, marcada per inici del judici pel procés. Pel Conseller una situació, que segona ha explicat, costa d’entendre a l’estranger. En aquest sentit Bosch també ha destacat el paper que tindran els mitjans internacionals a l’hora de fer el seguiment del cas.

Durant la seva estança a la capital de comarca a Balaguer, el conseller ha visita el consistori municipal on ha signat el llibre d’honor i el Centre d’Empreses Innovadores on ha realitzat un col·loqui amb empreses exportadores del territori. Al col·loqui i durant tota la jornada  han acompanyat al conseller la directora general de Relacions Exteriors, Mireia Borrell i el director general d’Afers Multilaterals i Europeus Isidre Sala


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.