El Consell Comarcal de la Noguera i ASPID presenten un nou servei d’orientació especialitzat en la discapacitat i la dependència

El Consell Comarcal de la Noguera ha presentat un nou servei que oferiran a partir d’avui conjuntament amb l’associació ASPID, que va destinat per a totes aquelles persones que tinguin dependència o un grau de discapacitat reconegut.

Per a poder disposar d’aquest servei d’orientació, tots els interessats de la comarca, podran visitar el tercer dilluns de cada mes el Consell Comarcal de la Noguera on hi trobaran als professionals d’ASPID que els ajudaran i assessoraran en tot allò que necessitin.

Algunes de les consultes que reben amb més freqüència són en referència als ajuts econòmics, a l’adaptació dels habitatges i vehicles o bé als requeriments necessaris per tal de rebre el reconeixement d’una discapacitat.

Des del Consell Comarcal de la Noguera esperen que de cara a l’any vinent puguin oferir un servei molt més ampli i de proximitat per a totes les persones que ho requereixen.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.