Concert solidari contra el càncer aquest diumenge a Balaguer

La junta local de l’Associació Contra el Càncer de Balaguer ha organitzat un espectacle a càrrec del Cor Lupulus Emsembla de Manresa

La junta local de l’Associació Contra el Càncer de Balaguer ha organitzat per aquest proper diumenge 20 d’octubre un concert a càrrec del Cor Lupulus Emsembla de Manresa. L’acte tindrà lloc a partir de les 12 del migdia a l’església de Santa Maria de Balaguer i tot seguit els assistents podran gaudir d’un vermut gràcies a les aportacions d’empreses i entitats locals. Les entrades per al concert de caire benèfic ja es poden adquirir en diferents establiments de la capital de la Noguera o el mateix diumenge abans de l’inici de l’acte.

El Cor Lupulus Emsembla oferirà un espectacle format majoritàriament per obres religioses i profanes d’autors renaixentistes, barrocs i romàntics i algunes peces tradicionals catalanes. Per al dia del concert l’organització facilita l’accés als assistents per la porta del cementiri que dona a la plaça Cecilia Cominge.

Aquest octubre és un més amb molta activitat per l’Associació Contra el Càncer a Balaguer. Es començava el 6 d’octubre amb una caminada que va recaptar prop de 5.000 euros i finalitza el dissabte 26 amb el Sopar Solidari al pavelló molí de l’esquerrà.


Informa: Anna Requena

1 comentari

  • Maria Porta

    El concert promet ser un gran èxit un acte molt original. Igual qe la caminada i com sempre ho serà el sopa .tot un mes ple d’activitats
    Feliçitats a la junta.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.