Els comerciants del centre històric de Balaguer posen fi a les rebaixes d’estiu amb una nova edició del “Mercat de la Ganga”

Una vintena de comerciants han participat al ‘Mercat de la Ganga’ que s’ha celebrat al centre històric de la ciutat de Balaguer aquest dimecres. Com en edicions passades el mercat de la ganga posa a fi al tradicional mercat dels dimecres que els comerciants del casc antic de la ciutat han realitzat els dimecres dels mesos juliol i agost. Un mercat amb prop de trenta anys de tradició.

A banda de les parades, on els clients han pogut trobar les millors ofertes a peu de carrer, les associacions de comerciants dels centre històric de Balaguer també han realitzat, per tots els clients del mercat, un vermut popular al migdia i una xocolatada que es realitzarà durant l’horari de tarda. El mercat de la ganga és una activitat de les moltes que organitzen els comerciants d’aquest emplaçament de la capital de la noguera pensada amb l’objectiu de dinamitzar el comerç d’aquest indret de la ciutat. Les parades del mercat de la ganga romandran obertes fins a les nou del vespre.


Informa: Miquel A. Daviu 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.