Comencen les sessions formatives del programa d’actes de la Setmana del Comerç

Una vintena de comerciants han assistit la primera sessió formativa que s’ha realitzat a Balaguer emmarcada dins de la Setmana del Comerç que se celebra arreu del territori. Blanca Siurana,  de la Cambra de Comerç de Lleida ha explicat als assistents com treure el màxim rendiment de la participació d’una fira.

Amb la proximitat de la Fira Q, a la capital de la Noguera els comerciants han acollit molt bé aquesta conferència així com el cartell programat per aquesta Setmana del Comerç.

Tant la xerrada d’aquest dimarts, com la del pròxim dijous, tenen lloc a la sala polivalent del CEI, una mostra més de la implicació del viver de la capital de la Noguera amb la dinamització empresarial i econòmica de la ciutat.

Les sessions formatives programades dins de la Setmana del Comerç continuaran el pròxim dijous amb una conferència sobre l’ús del whatsapp en els petits negocis.  Les xerrades de la Setmana del Comerç estan organitzades per l’Ajuntament de Balaguer i l’Associació de Comerciants Balaguer 2021.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.