Comença la rehabilitació de 50 façanes del centre històric de Balaguer

L’Ajuntament de Balaguer ha començat, aquest dimarts, la rehabilitació d’unes 50 façanes del casc antic de la ciutat. Es tracta d’una nova actuació del programa ‘Treball als Barris’ que mitjançant un nou Pla d’ocupació donarà feina a 30 persones aturades de la capital de la Noguera.

Les actuacions es realitzaran a les façanes dels Carrers Sant Josep, Teixidors i Botera, i es donarà continuïtat a les actuacions pendents en fases anteriors del C/Miracle, el Barrinou i el Carrer Major. Les obres, dirigides pels tècnics de l’Ajuntament consistiran en el sanejament de les façanes, la retirada d’elements obsolets, la col·locació de canals i baixants, el pintat de paraments i serralleria. El cost total de l’actuació ascendirà a poc més de 400.000 euros que es repartirà entre el servei d’ocupació de Catalunya, que es farà càrrec dels sous, l’Ajuntament de Balaguer que posarà la maquinària i els mitjans tècnics i els propietaris de la façana que costejaran els materials per l’obra.

Amb aquesta actuació el nombre total de façanes rehabilitades des de l’any 2012, quan va començar el pla d’actuació, ascendirà a 366.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.