La temporada serà interessant.

Disposem d’un personal capaç de muntar un espectacle de primera magnitud.

Ja ho vam vore prou al Parlament espanyol. Una exhibició d’insults, improperis, crits, xiulades i aplaudiments de primer nivell. Només va faltar un Guaidó escalant la reixa d’entrada i una senyora portant una Bíblia. La Sra. Cayetana amb el seu llibret no era el mateix, francament.

Es cert que els polítics sovint actuen pensant  en les televisions i ara últimament en les xarxes socials i és per això que parlen  cercant  només els possibles titulars i una mica estan en un lluita contínua pel qui la dirà més grossa.

Això també és interessant perquè ha donat peu a un nou gènere literari, parateatral que a la llarga podria ser interessant. També té un cert interès la posada en escena d’uns i altres, el mutis pel foro de VOX quan puja a parlar el portaveu de Bildu i el retorn quan havia de parlar la de la CUP que, ara que ho dius, es devia quedar una mica desencisada. I aquell tipus ridícul que, en comptes de marxar, es va girar d’esquena a l’orador i es va empassar tot el discurs.

Total, va, que tenim un Parlamento com una olla de grills.

Així i tot, cal pensar que la gent estarà per la feina i que seran capaços entre tots d’acabar portant endavant una legislatura com cal, és a dir, que porti la llibertat a tots els empresonats i imputats i que porti la independència  de Catalunya.

Es per això que vam recolzar la investidura del Pedrogan, no?

O em vaig perdre alguna cosa?

1 comentari

  • joan caballer

    lo que hem de fer sense cap dubte es preparamos per fotre lo camp., d´una vegada …assumin si convé totes les consequencies…¡¡¡

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.