Comença la 5a edició dels tallers de salut dental de l’Institut Dental la Noguera i el Consell Comarcal

Un any més l’Institut Dental la Noguera amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera han iniciat aquest dimecres a Menàrguens la 5ª edició dels tallers de salut bucodental.

L’objectiu d’aquestes sessions és que els més petits adquireixin un bon hàbit de raspallat i d’aquesta manera combatre els diferents problemes que esdevenen d’una mala higiene bucodental, com la càries, una de les malalties que afecta cada vegada a més infants.

Des del Consell Comarcal valoren de manera molt positiva la realització d’aquesta tasca que aconsegueix incidir en els més menuts per tal que els beneficiï amb la seva salut dental.

Els centres creuen que aquests tallers adaptats a les edats dels infants amb activitats adequades per cada etapa de creixement, es tracten d’una activitat molt beneficiosa per a grans i petits.

Per acabar la sessió els nens i nenes reben un diploma i un kit d’higiene bucodental amb el qual podran començar a aplicar la tècnica de raspallat que han après durant el taller.

Els tallers tenen caràcter mensual i s’impartiran als centres d’arreu de la comarca que ho han sol·licitat prèviament al Consell Comarcal de la Noguera.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.