El Col·lectiu Llibertat es desplaça fins als Jutjats de Balaguer

Un dijous més els membres del Col·lectiu Llibertat s’han reunit a la plaça Mercadal de Balaguer per tal de seguir la seva particular marxa sorollosa pels carrers del municipi.

Aquesta setmana la trobada ha coincidit amb el senyalat 20 de Setembre, dia en què va tenir lloc la macrooperació policial a Barcelona on els agents de la Guàrdia Civil van entrar a la Conselleria d’economia de la Generalitat per tal d’aturar el referèndum del dia 1 d’Octubre.

Des del col·lectiu llibertat preveuen que la situació política no serà massa positiva en un futur ja que la justícia d’aquest país ja té uns criteris establerts de manera que els impedeix aplicar la justícia de forma imparcial.

Avui també es compleixen 365 dies des que l’Alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal anés a declarar davant del Fiscal Superior de Catalunya com a presumpte col·laborador de l’organització de la consulta de l’1 d’Octubre, és per això que el recorregut d’aquest dijous ha finalitzat als Jutjats de la capital de la Noguera.

Aquest grup de jubilats de Balaguer, s’estan organitzant conjuntament amb altres organismes de la ciutat per tal de realitzar un acte commemoratiu el proper 1 d’octubre.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.