Clínic de Dario Naharro i Raquel Méndez per inaugurar la pista de Kobe Bryant a Balaguer

Una quarantena de joves jugadors han après moviments amb la pilota per aplicar al seu joc, alguns dels quals eren característics de l’exestrella de l’NBA

Aprenen a jugar a bàsquet sobre una pista dedicada a la figura de Kobe Bryant que s’ha inaugurat oficialment aquest diumenge després de gaudir de repercussió nacional i fins i tot mundial. Per a l’estrena, s’ha organitzat una gran jornada d’activitats, la primera de les quals és aquesta sessió de formació i clínic a càrrec dels reconeguts Dario Naharro (Dario Coach) i Raquel Méndez.

En concret, l’activitat ha comptat amb la participació d’una quarantena de joves jugadors que han après nous moviments amb la pilota per aplicar al seu joc i han imitat també el ball característic del mateix Kobe Bryant.

La jornada ofereix als espectadors també un concurs de triples i un show d’esmaixades amb la figura de Marquie Smith, així com un 2×2 mixt obert al públic amb inscripció prèvia. Tot plegat dinamitzat per l’speaker Jordi De Mas.

La inauguració de la pista s’emmarca en els darrers actes de Balaguer Ciutat del Bàsquet Català, que celebrarà durant aquest trimestre el Campionat de Catalunya ACELL, entre altres.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.