Clàudia Martínez, campiona de Catalunya

La velocista de Balaguer ha aconseguit la medalla d’or a la prova de 200 metres llisos en categoria sub18

L’atleta balaguerina, Clàudia Martínez, ha aconseguit aquest passat cap de setmana la medalla d’or al campionat de Catalunya que s’ha disputat a Manresa en la prova de 200 metres llisos. La velocista de l’UA Aldahra Lleida va ser la més ràpida de la final amb un temps de 25,45 segons. Ja a les semifinals la balaguerina havia mostrat el seu gran nivell de forma guanyant la seva sèrie i registrant el millor temps de les semifinals.
Amb aquesta victòria Martínez va obtenir el bitllet per representar la federació catalana al campionat d’Espanya de federacions que es disputarà el primer cap de setmana de juny a Valladolid.
El resultat d’aquest cap de setmana és una demostració més del bon estat de forma de l’atleta balaguerina qui el passat mes de febrer ja va assolir el subcampionat català al campionat de pista coberta disputat a Sabadell.

Informa: Redacció