He llegit que Espanya ha mort, que és com una estrella que ja s’ha apagat.

Arriba una mica de llum, però ja no respon a cap font de llum real, existent. Es possible.

Va que la via de la metàfora, a banda de la poesia estricta, mai no ha suposat cap realitat tangible, però no ho discutiré.

Una de les proves de la poca substància d’Espanya, a banda de les collonades de VOX i el Casado, és la Charlotada  aquesta que s’han muntat amb el judici al Major Trapero i la cúpula dels Mossos.

Aclariré que s’entén per Charlotada  una feta ridícula, que imita les actuacions del Charlot que algú deu recordar.

Diu que si el Tribunal Suprem (sobre ell la vergonya i el menyspreu de les gents) va descartar el delicte de rebel·lió, no s’acaba d’entendre per què el volen mantenir en aquesta Charlotada que s’han muntat ara.

Segons que sembla ho mantenen per tal de poder fer el judici a Madrid en comptes de fer-lo a Barcelona.  Ja deu ser això.

El personal que han posat al judici, diu que són el pitjor de cada casa. Un personal amb un historial semi delictiu que només ha destacat pel seu odi irracional contra tot el que té a veure amb el procés i el desig d’independència de Catalunya.

Estan seleccionats entre la munió dels magistrats que saben que el seu odi a la democràcia i a Catalunya, és una potent palanca per impulsar la seva promoció dins del lamentable cos de la magistratura. Vivaspaña.

No miro el directe del judici perquè el metge m’ho ha desaconsellat, però estic en el tema.

Seguiré informant.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.