El CF Balaguer torna a perdre i es complica una mica més la salvació

El CF Balaguer va perdre al Municipal de la Devesa, contra la UE Rapitenca,  tres punts vitals per la seva particular lluita per la permanència. Els homes de Virgilio Hernández, que disputava el tercer partit com a màxim responsable del conjunt de la Noguera, van deixar escapar una oportunitat d’or per sortir del fanalet vermell de la classificació i malgrat no jugar un mal partit van veure com els locals, immersos també en la lluita per la salvació, es feien amb els 3 punts d’un partit marcat pel fort vent que bufava aquest diumenge a  Sant Carles de la Ràpita.

Tot i disposar d’ocasions per avançar-se en el marcador els primers en glopejar van ser els del Montsià amb una diana al minut 15. D’aquesta manera el Balaguer va anar a remolc tot el partit i tot i disposar d’ocasions abans del descans els jugadors van passar per vestuaris amb 1-0 a favor dels locals. A la represa la dinàmica no va canviar, el Balaguer gaudia de bones ocasions i controlava més el joc però els gols els continuaven posant els locals i així va arribar el 2-0. El Balaguer va retallar distàncies i va tenir ocasions clares de gol per igualar el marcador però qui finalment va marcar van ser els locals, al minut 95, per acabar segellant el 3-1 definitiu.

Amb aquesta derrota el Balaguer continua cuer de la categoria i torna a tenir les posicions de salvació a sis punts. El diumenge que ve els de la Noguera reben al Mollerussa al Municipal de Balaguer.

Informa: Redacció

Imatges: Canal Terres de l’Ebre