El CF Balaguer recupera l’equip de categoria “Baby”

Des de començament de temporada el camp annex del municipal del Balaguer té com a inquilins els jugadors més petits del club futbol Balaguer. Després d’un any sense equip, l’entitat vermella ha recuperat l’equip de categoria Baby. Els jugadors realitzen dues sessions d’entrenament setmanals on s’inicien en el món del futbol. L’equip està composat per infants de 3 a 5 anys d’edat  que enguany han començat a gaudir de les seves primeres experiències amb la samarreta del Balaguer.

Es tracta d’un equip més de la base del club amb el que es realitza un treball adaptat a l’edat dels menuts i amb el que es vol iniciar als jugadors al món del futbol a través de dinàmiques de joc.

Tot i no forma part d’una lliga competitiva l’equip participa una vegada mensual a robades esportives amb altres equips del territori.

Tot i que el conjunt vermell va estar una temporada sense equip de categoria baby ara l’entitat de la capital de la Noguera la recuperat per continuar treballant amb els jugadors que han de ser el futur del club

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.