Els centres escolars de primària de Balaguer celebren la 16ª Diada Olímpica

Més de 400 nens i nenes de cinquè i sisè de primària dels diferents centres escolars de Balaguer han celebrat aquest divendres al matí la 16a edició de la Diada Olímpica. La jornada, ofereix fins a 11 modalitats d’esports diferents ha omplert les diferents instal·lacions municipals de la ciutat com són el Pavelló Poliesportiu, Impacsa i el Molí de l’Esquerra, així com també el riu Segre amb la modalitat de caiac i el Club de Tenis Balaguer. L’objectiu d’aquesta diada és fomentar la pràctica de l’esport i descobrir noves disciplines com el bàdminton, el tenis taula o la natació.

El funcionament de la jornada consisteix en un sistema de competició entre escoles, on els diferents alumnes decideixen les modalitats i esports en els quals volen competir. Des de l’ajuntament també s’ha volgut implementar la idea d’interrelacionar gèneres en les diferents disciplines esportives.

Amb aquesta edició, ja en són un total de 16 diades celebrades a la ciutat, amb la intenció de promoure l’esport com a base principal i també de celebrar un acte solidari, social i educatiu.


Informa: Sílvia Camell

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.