El Centre Sociosanitari Hestia Balaguer estrena Hospital de Dia

El centre Sociosanitari Hèstia Balaguer compta des del passat mes de desembre amb un servei d’Hospital de Dia. Es tracta d’un model assistencial de règim ambulatori diürn amb horari de 9 del matí a 18 de la tarda que se centra amb la valoració integral i objectius terapèutics, rehabilitadors i de manteniment de funcions físiques i cognitives en funció de les necessitats que presenti cada persona atesa.

El nou servei, concertat amb el Servei Català de la Salut inclou 12 places que donen assistència a persones amb malalties cròniques i necessitats complexes d’atenció que necessiten mesures integrals de suport, rehabilitació, tractament i seguiment especialitzat.

El nou Hospital de dia s’ha ubicat a la planta baixa de l’equipament on fins l’any 2017 s’hi trobava el Centre de dia de Salut Mental de la Noguera.

Els usuaris del nou Hospital de dia compten amb l’atenció d’un equip multi disciplinar de nou persones on entre d’altres hi ha la figura del metge, psicoterapeuta, una infermera o una psicòloga.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.