El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre augmenta un 14% el nombre de visitants durant l’any 2018

El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre ha augmentat, durant l’any 2018, un 14 per cent els el nombre de  visitants respecte l’any anterior. L’equipament ha vist com augmentaven les tres tipologies de visites ofertes, en grup, individual i escolars, fet que li ha permès registrar les millors xifres des de la seva inauguració fa 5 anys i mig.

Les visites experiencials amb recerca d’or al propi centre a l’hivern o a la llera del riu Segre a l’estiu són les més demandades pels visitants a l’equipament.

Els turistes procedents de les províncies de Girona i Barcelona són els més comuns en les visites individuals i en grup. Pel que fa les visites escolars el lloc de procedència acostuma a ser la comarca de la Noguera, en aquest sentit el Museu de l’or treballa  perquè en un futur aquestes tipologies de visites amplien la zona d’abast.

Pel que fa l’època de més afluència es registra durant les vacances de setmana santa i els mesos d’estiu, el del 2018 ha estat especialment productiu. Des del centre apunten que la participació en diverses fires pot haver estat un dels motius d’aquest augment de visites.

El proper mes de maig farà 6anys de l’obertura del Centre d’Interpretació de l’Or que ha tancat el 2018 amb les millors dades de visitants des de la seva obertura.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.