El CEI de Balaguer es consolida com a centre empresarial als gairebé 3 anys de funcionament

El Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer ha acollit des de la seva posada en funcionament, ara fa prop de 3 anys, una desena d’iniciatives empresarials de diferents característiques. Alguns dels primers emprenedors que van instal·lar-se al viver ja han abandonat les instal·lacions per continuar els seus negocis en solitari mentre d’altres, com en Pau, fa un balanç molt positiu de la seva estada al centre on ha posat en marxa una consultoria de màrqueting digital.

Des del Centre d’Empreses Innovadores destaquen que la voluntat és convertir les instal·lacions en un espai més enllà del viver, obert a la ciutat i a la comarca.

És per això que s’han pres iniciatives com permetre que els professionals que treballen des de casa puguin domiciliar els seus negocis al centre i disposar de sales de reunions o presentacions sempre que ho necessitin. En la mateixa línia, i com a novetat, enguany també s’ha obert una zona de coworking per fomentar les sinèrgies empresarials.

El centre de cinc plantes compta amb varies oficines destinades al lloguer per part d’emprenedors disposats a tirar endavant els seus projectes o idees de negoci. A banda, disposa d’una sala d’actes polivalent, sales de reunions i un espai de coworking. Tots els mòduls compten amb connexió a Internet, telèfon, calefacció i aire condicionat.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.