El CEI de Balaguer, seu comarcal dels Serveis d’Emprenedoria i Autoocupació d’ASPID

Aquest divendres s’ha signat un conveni de col·laboració entre el Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer i ASPID.  L’organisme balaguerí serà la seu comarcal dels Serveis d’Emprenedoria i Autoocupació d’ASPID amb col·laboració del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”.  Amb aquest servei ofereixen assessorament i acompanyament  a noves empreses del territori. A la vegada ASPID serà un gran agent de difusió per al CEI. L’Alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha assegurat durant la formalització d’aquest conveni que ambdues parts n’obtindran beneficis.

La signatura del conveni permetrà que el CEI i ASPID puguin dur a terme activitats conjuntes  relacionades amb l’autoocupació i l’emprenedoria, a més d’estendre el seu programa i crear sinèrgies entre els agents del territori.

Una de les primeres accions va tenir lloc el passat 7 de març amb l’inici d’unes capsules informatives que es desenvoluparan al llarg de 4 jornades per orientar a emprenedors sobre aspectes claus en el procés de creació d’una empresa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.