El CB Balaguer lluirà una samarreta a favor dels drets del col·lectiu LGTBI

El CB Balaguer va presentar el passat 17 de maig coincidint amb el  Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, els nous prototips de les samarretes visitant per la temporada 2019-2020 que lluiran la bandera del col·lectiu LGTBI juntament amb el perfil de la ciutat de Balaguer. D’aquesta manera el club es posiciona  a favor dels drets del col·lectiu i així ho vol mostrar amb aquest nou model de samarreta.

Des del club s’han presentat dos prototips i ara seran els socis i membres de l’entitat els que acabaran decidint quina serà finalment la samarreta que les jugadores i els jugadors de club lluiran la temporada que ve com a samarreta suplent.

La iniciativa és una mostra més del compromís amb els valors socials i polítics de l’entitat que ja han demostrat amb anterioritat.

L’elecció final de la samarreta s’anunciarà durant la Festa Major del club basquet Balaguer que es realitzarà el pròxim 1 de juny. El club ja havia fet un procés participatiu per escollir el model de la samarreta actual del club la temporada passada.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.