Carlos Garcia repeteix com a candidat a l’alcaldia del PSC a Balaguer

Carlos Garcia repetirà com a candidat del PSC a l’alcaldia de Balaguer en les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així ho va decidir la militància en assemblea a Balaguer en una candidatura que ha estat ratificada també pel consell executiu del partit a Lleida.

Garcia ha explicat que està treballant en la confecció de la llista electoral i del programa, que estarà centrat en potenciar la vessant econòmica de la ciutat.

El candidat socialista a l’alcaldia de la capital de la Noguera ha destacat la voluntat d’aplicar a la ciutat el projecte “integrador” del partit.

Carlos Garcia té 55 anys. Llicenciat en Física, Matemàtiques i Història i també doctor en Física exerceix com a professor del departament d’enginyeria informàtica i matemàtiques a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona on desenvolupa activitat docent i de recerca.

Garcia va ser regidor de Promoció Econòmica amb l’equip de govern socialista  de l’Ajuntament de Balaguer del 1995 al 1999 i també regidor d’Obres i Serveis en la darrera legislatura fins el novembre del 2017 quan es va trencar el pacte de govern amb Esquerra Republicana.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.