Carles Belda inaugura el cicle de Biblioteques amb DO a Artesa de Segre

Carles Belda va iniciar amb aquest petit concert, el seguici d’activitats que la biblioteca Joan Maluquer i Viladot i el Celler del Montsec d’Artesa de Segre tenen preparades aquest mes de Febrer, en motiu del cicle cultural Biblioteques amb DO

Maridar poemes amb vi, una visita al celler del Montsec o bé un berenar de pa vi i sucre acompanyat d’una hora del conte on el tema principal és el vi, són algunes de les activitats que la biblioteca Joan Maluquer i Viladot a preparat per aquest cicle de Biblioteques amb DO.

Així doncs una bona manera de promocionar  els productes de proximitat mitjançant la cultura.

En total a la província de Lleida participaran de la iniciativa sis biblioteques que opten així per reduir la distància entre els bons llibres i el bon vi. La combinació d’aquests plaers és la raó de ser del projecte Biblioteques amb DO, una iniciativa del Servei de Biblioteques, amb l’objectiu de dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes per respondre a les diferents necessitats del territori.

Amb el suport dels serveis bibliotecaris regionals i dels cellers de cada territori les biblioteques són les encarregades de programar un seguit d’activitats, que s’acompanyen amb la producció d’una edició limitada de vi, com a símbol identificatiu del projecte.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.