Càritas d’Urgell incrementa el nombre de famílies ateses a Balaguer des del març

Des del 13 de març Càritas ha destinat 19.000€ en ajuts directes

En aquest mesos de situació excepcional Càritas d’Urgell no ha cessat la seva activitat i han hagut d’adaptar-se a la situació.

Des de l’entitat han hagut de multiplicar la seva acció ja que han vist com arran de la crisi sanitària s’ha incrementat el nombre de famílies vulnerables. Per això les actuacions de càritas s’han hagut de centrar en diversos àmbits tan socials com econòmics. Des del 13 de març fins a dia d’avui només a Balaguer s’han destinat 19.000€ en ajuts directes 12.000€ dels quals s’han destinat a les targetes de compra d’aliments.

En l’àmbit educatiu, no han pogut oferir els servei de reforç escolar habitual però han centrat les actuacions en col·laborar amb les famílies que no disposaven dels mitjans tècnics suficients per poder atendre les tasques escolars que se’ls demanaven des dels centres.

D’altra banda a les residències de gent gran que han estat un dels col·lectius més castigats per aquesta pandèmia, se’ls va fer arribar dibuixos i missatges positius realitzats per joves i voluntaris de l’entitat amb l’objevtiu de donar-los força.

Càritas continuarà treballant per mitigar l’impacte que està tenint aquesta crisi sanitària en la societat i especialment en els col·lectius més vulnerables.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.