Càritas Balaguer signa un conveni de col·laboració amb tres clubs esportius de la ciutat

Càrtitas Balaguer ha signat un conveni de col·laboració amb el CB Balaguer, el CFS Balaguer Vedruna i el CF Balaguer. D’aquesta manera els tres clubs de la capital de la Noguera passen a format part de les entitats amb cor de l’organització benèfica amb l’objectiu de compartir-hi serveis. Amb la signatura  del conveni s’acorda realitzar voluntariats corporatius per part dels tècnics dels tres clubs en les activitats del programa Infants i Joves de Càritas, la donació o prèstec del material esportiu de les entitats esportives per les activitats de l’ens social i la participació dels clubs amb l’activitat solidària anual de Càritas. Per altra banda el conveni de col·laboració també ajudarà a realitzar un seguiment conjunt per tal de becar jugadors dels clubs que participin a les activitats de Càritas.

Per la direcció de Càritas a Balaguer, la signatura del conveni ajudarà als usuaris que participen a les activitats del programa Infants i Joves a disposar de més igualtat d’oportunitats i a la vegada fomentar els valors implícits que aporta la pràctica d’esportiva.

Càritas Balaguer, que ja havia col·laborat amb altres entitats esportives anteriorment espera que aquest conveni sigui una primera pedra perquè en el futur s’hi puguin adherir més clubs esportius de la ciutat.

Des de les 4 parts signants s’espera que el conveni també ajudi a  difondre projectes en comú, promoure el coneixement de les activitats dins del camp del voluntariat en el món associaciatiu i també utilitzar les marques i els distintius de les 4 entitats per les seves diferents activitats.


Informa: Miki Daviu 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.