Càritas Balaguer celebra la festa de fi de curs

Càritas Balaguer va celebrar aquest dimarts la festa de final de curs, on hi van participar els 23 voluntaris que col·laboren als diferents programes que ofereixen des de l’entitat així com els nens i nenes que participen d’aquests serveis.

Algunes de les activitats que es duen a terme al centre al llarg del curs escolar són el programa de reforç educatiu emmarcat en el projecte Infants i Joves, així com el programa laboral o bé el programa d’acollida.

En aquesta trobada, Càritas va presentar la memòria d’activitats que s’han dut a terme al llarg del 2018 a Balaguer on s’hi ha fet una inversió total de 217.00€

Durant l’acte els infants van poder gaudir d’una classe dirigida de hip-hop a càrrec de les noies del Club Gimnàstica Rítmica Balaguer així com també d’una actuació musical per part de la coral del Casal de la Gent Gran.

Tot i haver finalitzat el període escolar, Càritas iniciarà a partir de l’1 de juliol les classes de reforç educatiu d’estiu on els infants podran seguir repassant tot el que han après durant el curs.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.