Cap de setmana agredolç pels equips sèniors del CB Balaguer

Equip CB Balaguer sènior masculí abans del partit (CB Balaguer)

L’equip sènior masculí del CB Balaguer va aconseguir la victòria en la visita al CB Navàs per 51 a 80. D’altra banda, el sènior femení encadena la segona derrota de la temporada, aquesta vegada en la visita a l’Igualada per 67 a 60 punts.

Pel que fa al sènior masculí, l’equip va afrontar el primer partit de la segona volta, amb baixes importants tot i que que no van ser impediment per aconseguir una victòria contundent, la primera fora de casa.

La primera meitat va ser totalment dels balaguerins, amb un resultat al descans de 23 a 45. Aquest resultat reflecteix un joc rapidíssim i un encert superior al 90% des de la línia de 6’25 per part dels visitants, amb 5 cistelles des d’aquesta distància. També s’ha de remarcar una extraordinària defensa dels balaguerins, que només van deixar que els nois de Navàs fessin en aquesta part de partit 23 punts.

La segona meitat, va servir perque els nois de Balaguer mantinguessin la renda fins a la fi, però més important és que no van deixar que cap intent d’apropar-se dels locals tingués resultats. En aquest partiti va debutar, amb una bona actuació personal, el nou jugador del Balaguer, Manu.

Pel que fa al partit del sènior femení, l’equip va encaixar la segona derrota de la temporada al Campionat de Catalunya de Segona Categoria en la visita a l’Igualada. El partit enfrontava als dos primers classificats. El primer quart a ser de domini de les jugadores locals que amb un alt ritme de joc i de circulació de pilota van crear molts problemes a la defensa del CB Balaguer.

Al segon període, gran reacció de les balaguerines basada en una intensa defensa a tota la pista que col·locava un 25 a 23 al minut 16 de partit. La manca de concentració defensiva en els darrers minuts va portar a l’Igualada a eixamplar la distància al descans 35 – 26.

Molt bona sortida de l’equip balaguerí al tercer quart, que en 5 minuts retalla les diferències i es col·loca a 2 punts 39-37. A partir d’aquest instant, l’equip de l’Igualada va mostrar un encert espectacular amb un alt percentatge de tir que unit al descencert de les balaguerines va condicionar la resta de l’encontre. Les de la Noguera van estar al partit en tot moment malgrat les nombroses baixes que presentava en la seva alineació.