Camarasa realitzarà aquest dissabte “El Ranxo del Vaguista”

Camarasa celebrarà el seu propi ranxo per commemorar l’inici de la Vaga de la Canadenca el pròxim dissabte 1 de desembre. El municipi de la Noguera es veu immers en la celebració del centenari de la construcció de la central hidroelèctrica des de meitats d’aquest any i ara, per commemorar l’inici de la Vaga de la Canadenca que es va gestar durant la construcció de la presa, realitzaran un ranxo al casal del municipi.

L’àpat vol commemorar els recaptes solidaris que es van fer al desembre del 1918 i gener del 1919 per ajudar als treballadors que secundaven la vaga.

D’aquesta manera, el municipi vol posar en valor una efemèride que es va començar a gestar a Camarasa i que va servir per establir l’actual jornada laboral de les vuit hores.

El ranxo de camarasa serà realitzat per l’equip de cuina d’un dels ranxos més coneguts arreu del territori, el de Ponts, i a Camarasa es servirà a partir de quarts de dos del migdia.

L’equip de cuina del Ranxo de Ponts es posarà mans a la feina a partir de les 6 del matí i durant la jornada l’Ajuntament del municipi oferirà visites guiades a la central hidroelèctrica i als  locals del municipi, que van aparèixer gràcies a l’obra que es va realitzar, i on el consistori hi ha habilitat plafons informatius.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.