Camarasa celebra la 2a Fira del Comerç de Proximitat el dimarts 14 d’agost

Camarasa celebra el proper dimarts 14 d’agost la segona Fira de Comerç de Proximitat. El nucli antic de la localitat reunirà veïns, gent arribada d’arreu de la comarca i productors de proximitat a partir de les 9 del vespre. El fet que sigui nocturna és un dels punt diferencials de la fira que va esdevenir tot un èxit en la seva primera edició.

La fira comptarà amb més d’una vintena de parades amb productes alimentaris, artesanies o sabó… l’objectiu és posar en valor els productes i productors de proximitat.

L’acte inaugural tindrà lloc a les 10 de la nit a càrrec del grup de Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer amb un espectacle de foc i pirotècnia fent cercavila des de la plaça Major fins la plaça de l’Església , on es farà l’encesa de l’Extramoni i una traca.

Camarasa celebra enguany un aniversari més que especial, el centenari de la presa i Central Hidroelèctrica que va suposar una transformació important del municipi. A la fira doncs no hi pot faltar un activitat commemorativa.

Els assistents podran gaudir també d’una classe gratuïta de Swing a càrrec del grup Swing Noguera a la plaça Major. La fira comptarà també amb servei de tapes i begudes i actuacions musicals per amenitzar la vetllada.

El disseny del cartell de la fira també queda a casa. Enguany l’han elaborat els nens i nenes del casal d’estiu del poble. Els diners del premi aniran destinats a materials que gaudiran al llarg de l’estiu.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.