La Cafeteria Bàrbar guanyadora de la II edició de la ruta de la tapa ‘Food Explorers’

La Cafeteria Bàrbar ha estat la guanyadora de la II ruta de la tapa Food Explorers de Balaguer amb un milfulls de carpaccio. En total han distribuït més de 900 tapes formades per un panet cruixent de nous i panses amb melmelada de préssec, pebrot del piquillo, poma confitada, bacallà fumat i cansalada ibèrica, coronat amb un bombó de foie amb fruita seca caramelitzada. La guanyadora, molt contenta per la victòria, valora la seva participació al concurs com una oportunitat per donar a conèixer el seu establiment.

La ruta, organitzada per la marca de cerveses San Miguel amb la col·laboració de l’associació Gastrobar i l’Ajuntament de Balaguer, s’ha celebrat del 25 d’octubre al 4 de novembre, canviant així les dates respecte la primera edició. Aquest fet ha incrementat la participació de la ciutadania i la consolidació de la ruta.

Enguany la qualitat de l’oferta gastronòmica que s’ha pogut degustar a Balaguer ha estat a un alt nivell.

L’organització calcula que l’impacte econòmic ha estat d’uns 30.000 euros amb la distribució de prop de 10.000 tapes.

En total hi han participat vint-i-dos establiments de la ciutat. La resta de premiats han estat el Racó Ibèric, La Garrafeta, Les Roquetes i el Restaurant Tastet del Reng.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.