Bona previsió de vendes i àmplia oferta de llibres pel dia de Sant Jordi

Estanteries plenes de llibres i degoteig constant de clients. A pocs dies de la Diada de Sant Jordi i en plena setmana Santa les llibreries d’arreu del territori han començat la campanya de Sant Jordi amb antelació i amb una previsió de vendes similar a de l’edició passada segons el gremi de llibreters. En aquest cas a la llibreria l’Argonauta de Balaguer esperen que la previsió pugui incrementar  cop finalitzada la diada.

Les temàtiques més demandades aquests dies previs tenen continuïtat respecte l’any passat, els llibres relacionats amb el procés i la novel·la negra acostumen a ser els més buscats amb un augment de la temàtica feminista.

D’entre les recomanacions els llibres premiats acostumen a ser un valors segur, enguany a la Noguera amb especial atenció al llibre “Purgatori” de David Marin i recentment guanyador del premi Crims de Tinta.

Pel que fa la novel·la juvenil, des d’aquesta llibreria de la capital de la Noguera també tenen les seves recomanacions.

Recomanacions i llibres per a tots els gustos i per totes les edats amb les que el sector llibreter espera que un any més el dia de Sant Jordi sigui també la gran festa de la cultura


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.