Bona previsió d’ocupació durant el pont del mes d’agost a la comarca de la Noguera

El pont de la Mare de Déu d’agost es un dels punts més àlgids de les vacances d’estiu per les reserves ocupacionals dels allotjaments turístics del territori català i en particular també de la comarca de la Noguera.

Al Monestir de les Avellanes el pont de meitat d’agost és també unes dels períodes amb més reserves tancades que els permet arrodonir l’ocupació del mes d’agost tal i com va passar l’any passat amb xifres històriques per l’allotjament. A dia d’avui els registres de l’agost en comparació l’any passat són lleugerament inferiors, no obstant des de la direcció de l’allotjament esperen tancar el mes amb xifres similars en bona part gràcies a les reserves d’aquest pont amb a voltant del 70% complet i amb bona afluència de gent des de començament de setmana.

En aquest indret de la Noguera la procedència dels visitants varia, turistes del mateix territori català, de l’Estat espanyol i també internacionals, bàsicament de França i el Regne Unit. Els principals reclams de la comarca pels visitant: La natura, la gastronomia i l’astronomia.

Tot i que les reserves en aquest allotjament històric de la Noguera acostumen a ser amb pernoctacions de dos a tres nits, la tendència en els darrers anys ha anat variant i cada cop més es contracte estances de llarga estada

A Ponent  el Patronat de Turisme preveu rebre aquest estiu 615.000 turistes, que generaran 1,7 milions de nits d’allotjament.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.