Bon ritme de visites al Centre d’Interpretació de l’Or del Segre durant el mes d’agost

El Centre d’ Interpetació de l’Or del Segre no s’atura pel pont de la Mare de Déu d’agost. L’equipament de la capital de la Noguera ofereix durant tot el mes d’agost dos tipologies de tallers relacionats amb la recerca de l’or, activitats familiars que es poden fer tant a l’equipament, de dimarts a diumenge així  com al Riu Segre en un taller vivencial que es realitza els dimecres i divendres amb reserva prèvia.

 El mes d’agost i en particular aquests dies de pont són un dels pics del centres amb més visites familiars de la temporada, en general la demanda d’aquest tallers acostuma a ser per part de turistes allotjats al territori.

Després d’un any 2018 excepcional en el que l’equipament va batre rècords històrics de visitants, enguany el mes d’agost està tornant a deixar bons registres de visitants. Els tallers cada cop són més coneguts arreu del territori i cada cop són més els visitants que programen els seves visites al territori en base l’activitat de la recerca de l’or. Des de l’equipament però afirmen que tot i les bones dades de visitants el centre encara es troba en període de consolidació.

 El Centre d’Interpretació de l’or del Segre de Balaguer es troba ubicat a l’edifici annex al Molí de l’Esquerrà, es va inaugurar l’any 2013 i al llarg del curs també ofereix diferents tipus de visites escolars.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.