La Biblioteca Margarida de Montferrat acull la mostra “La Veu de la Terra. La Noguera”

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer acull des del passat 8 de juny i fins a final d’agost l’exposició “La veu de la terra. La Noguera”. Es tracta d’una mostra produïda pels serveis territorials del Departament de Cultura de la Generalitat, la Fundació Pública d’Estudis Ilerdencs, l’Ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal que pretén mostrar la trajectòria, la biografia i bibliografia de divuit autors del territori.

Entre els escriptors i escriptores s’hi poden trobar noms il·lustres de les lletres catalanes com Josep Vallverdú o Teresa Pàmies però també es posa en relleu altres autors locals a vegades més desconeguts pel públic general.

La tria dels autors s’ha realitzat per la singularitat i la qualitat de la seva obra i també pel seu arrelament més proper al territori. A més a més l’exposició mostra també un petit fons bibliogràfic de cada autor que convida al visitant a interpel·lar directament amb l’exposició.

La mostra forma part d’un projecte global denominat “La Veu de la Terra” creat amb l’objectiu de recordar els noms d’autors de cada territori.  en edicions passades s’havia dedicat a escriptors del Pla d’Urgell, l’Urgell, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça. La de la Noguera és la 5a edició i un cop conclogui el seu període d’exposició a la biblioteca de la capital de la Noguera a finals d’agost, itinerarà per la resta de territori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.