La Biblioteca de Balaguer ha organitzat aquest dissabte 7 d’abril el taller per a nadons ‘Mira, toca, sent’ a càrrec d’Anna Juan

 width=

El proper dissabte 7 d’abril a les 11 del matí, la Biblioteca organitza el taller “Mira, toca, sent. La Biblioteca dels nadons” a càrrec d’Anna Juan. Es tracta d’un taller adreçat a pares, mares, tiets, tietes, mestres, avis, àvies…

Sabíeu que els nadons llegeixen abans de llegir paraules i frueixen amb la literatura? Heu pensat alguna vegada com es llegeix un llibre sense text? Com esllegeix un llibre amb només textures o imatges?  Us agradaria descobrir alguns dels llibres més bonics que es produeixen actualment per a nens de 0 a 3 anys? Us agradaria aprendre a compartir-los amb ells?

Si ets mare o pare, avi o àvia, tiet, tieta, si estàs embarassada o ja tens un petit lector a casa, aquest és el vostre taller! Veniu i toqueu, mireu i descobriu tot un món de llibres.

El taller té com objectiu experimentar amb els llibres i donar eines per forjar una relació afectiva entre els nens i els llibres, gràcies a la mediació d’un adult amorós.

El taller té com objectiu experimentar amb els llibres i donar eines per forjar una relació afectiva entre els nens i els llibres, gràcies a la mediació d’un adult amoròs.

Ens ineressa que descobriu la literatura infantil, que conegueu autors i obres que han marcat la seva història i que arran d’aquest tastet pugueu anar descobrint altres joies a la biblioteca del barri o llibreria de referència.

La proposta passa doncs, per provocar la trobada amb els llibres i per potenciar el plaer de jugar, d’escoltar, de compartir i d’emocionar-se amb les obres que els autors actuals de la literatura infantil elaboren pels més petits.

Aquest taller està estructurat en tres sessions programades als mesos d’abril, juny i octubre.

L’activitat s’emmarca en el projecte Educar & Família, engegat per les Regidories d’Ensenyament i Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer, amb el suport de les AMPA de les llars d’infants municipals i dels mateixos centres educatius.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.