Beques integradores per a 23 infants de Balaguer

Gràcies a la col·laboració de Villart Logístic i Càritas amb el CFS Balaguer Vedruna, CB Balaguer, CEN Balaguer i l’acadèmia Kids&Us

Al centre Sant Domènec s’han reunit representants de l’empresa Villart Logístic sl, CFS Balaguer Vedruna, CB Balaguer, CEN Balaguer, l’acadèmia Kids&Us i Càritas d’Urgell. El motiu de la trobada ha estat fer la valoració i seguiment de l’acord de col·laboració signat aquest curs 2023-2024, en el qual s’han becat a 23 infants de la ciutat per participar a les activitats d’anglès, futbol sala, bàsquet i natació.

En aquest cas Càritas d’Urgell ha estat l’entitat que filtra i confirma les famílies proposades per entitats i escoles després de la valoració feta. Per la seva part, l’empresa Villart Logístic, dins del programa de responsabilitat social de l’empresa, subvenciona des d’un 75% fins a un 90% la quota de les activitats dels participants, amb un import aproximat de 9430€. Les entitats fan la formació acadèmica i esportiva dels infants i informen trimestralment del seguiment i millora.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.