El balaguerí Íker Castillo i Gerard Navas, sotscampions de Catalunya de Pàdel

El balaguerí Íker Castillo i el seu company Gerard Navas s’han proclamat sotscampions de Catalunya de Pàdel 2019 en categoria aleví. El torneig celebrat del 20 de novembre a l’1 de desembre a les instal·lacions del BPI-Barberà Padel Indoor tanca el Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana. Va comptar amb la participació de 234 parelles.Els joves lleidatans, després de superar els dos primers partits del quadre es va fer un lloc a la final on es van enfrontar amb Marcel Font i Lluis Miró. El partit va durar 3 hores i 10 minuts i el marcador es tancava 4/6 7/5 7/6 (9-7) a favor de la parella barcelonina. Amb aquest resultat la parella del Padelindoor Lleida tanca una temporada 2019 plena d’èxits amb cinc títols i tres segones posicions, a més d’arribar a 1/8 de final del Campionat Mundial de Pàdel Menors a Castelló que els va situar entre les 16 millors parelles del món.

L’Iker i el Gerard van ser campions de Catalunya l’any 2018 en categoria benjamí i enguany s’han estrenat en categoria aleví. La temporada vinent intentaran repetir aquests bons resultats a més de fer un salt qualitatiu en la planificació de la temporada on el Campionat d’Espanya serà el principal objectiu.
Finalitzaran la temporada al Màster Català de Marató del 8 al 15 de desembre, torneig on només hi accedeixen les 8 millors parelles de cada categoria i on la parella intentarà revalidar el títol que ja va aconseguir l’any passat.

Informa: Redacció / Fotos: Esports Balaguer