Balaguer torna a participar en la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

Comerços de la ciutat i Paeria se sumen per 14a vegada en aquesta iniciativa que vol donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local

Les associacions de comerciants de la ciutat, conjuntament amb la Paeria de Balaguer, participen un any més a la campanya per a la promoció del comerç ‘Compra i descobreix Catalunya’.

Aquesta és la 14ª edició d’un projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català per donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer els municipis organitzadors. Així, durant tot el mes de juny les persones que comprin als comerços adherits, els quals estan degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar diversos premis consistents en experiències d’un o dos dies per a dues persones en algun de les poblacions organitzadores.

Els principals objectius de la campanya són donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Igualment, el treball en xarxa permet compartir recursos, experiències, coneixements i formes de fer per aconseguir els objectius comuns. La col·laboració entre administracions, comerciants i teixit associatiu genera un efecte multiplicador que arriba més enllà de l’àmbit local, abarateix costos, i sobretot, dona suport als municipis més petits.

En el cas de Balaguer, consistiran en vint-i-vuit premis per a dues persones, consistents en una visita guiada al Museu de la Noguera, el centre històric, la muralla gòtica i l’església de Santa Maria. Seguidament gaudiran d’un dinar en algun restaurant de la ciutat, i a la tarda faran una visita al Centre d’Interpretació de l’Or, on podran fer d’autèntics buscadors d’or. Finalment, se’ls obsequiarà amb un lot de productes de proximitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.