El Balaguer suma un punt intranscendent

El Balaguer i el Júpiter van oferir un partit somnífer als espectadors del Municipal aquest diumenge a la tarda en el qual hi va haver una part per a cada equip. La primera part començava amb un penal després que Alfred fes caure a l’interior de l’àrea Gama. El mateix jugador va xutar la pena màxima però Alfred, el millor del partit, va aturar el llançament. Fins el final del primer temps ambdós equips no van crear cap situació de perill i el marcador es va mantenir 0-0 fins el pas per vestuaris.

Després de la mitja part, els dos equips van canviar el joc i l’actitud dins del camp. Al minut 7 el Júpiter feina el primer gol del partit després d’un error defensiu local que Peris va aprofitar per inaugurar el marcador. Per la seva banda el Balaguer després de la sortida de Mikel, Hichem i Samba va oferir un joc més ofensiu creant més situacions de perill a la porteria contraria. Al minut 63 Alfred va salvar el 0-2 i el Balaguer va continuar la seva lluita fins que al 87, quan Vendrell es va endur una pilota des de la banda fins a la línia de fons i la passada la va rematar Mikel que va marcar l’1-1 definitiu.

El tècnic local, Pepe Gil, es va mostrar content amb el treball i l’actitud dels jugadors tot i la situació de l’equip i va destacar que continuaran competint al màxim tot el que queda de temporada.

El Club Futbol Balaguer visita aquest proper diumenge l’EFAC Almacelles a partir de les 18h.

Informa: Anna Requena