Balaguer serà Capital de la Sardana l’any 2021

Balaguer serà capital de la sardana l’any 2021. La capitalitat de la ciutat de la Noguera es va confirmar el passat dissabte a Montblanc  al Teatre del Casal Montblanquí en una acte on també es van entregar els premis Capital de la Sardana. L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, que va presenciar el moment del nomenament a la capital de la Conca de Barberà ha explicat que a partir d’ara i el primer pas que s’ha de fer tal de poder organitzar els actes que englobaran aquesta capitalitat de l’any 2021 es crear una associació organitzadora tal i com s’ha fet en altres municipi que han estat nomenats capital de la sardana.

La proposta de Balaguer com a capital de la Sardana 2021 va ser aprovada en el ple del mes de novembre per unanimitat. Pel batlle de la ciutat una de les claus perquè aquesta capitalitat sigui un èxit serà la capacitat de involucrar tota la ciutadania als actes que s’organitzin.

Des del consistori estan convençuts que el nomenament donarà molta repercussió mediàtica ala ciutat. A la ciutat de  Balaguer recollirà el testimoni de Sant Feliu de Guíxols que serà capital de la sardana l’any 2020, Perpinyà ho serà l’any 2019.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.