Balaguer presentarà les noves patgesses reials durant la Fira de Santa Llúcia 2018

Balaguer inaugurarà el cicle de festes nadalenques amb la tradicional Fira de Santa Llúcia que se celebrarà el pròxim dissabte 1 de desembre. El certamen ubicat al centre històric de la ciutat servirà també per rebre les patgesses reials que s’instal·laran a la Plaça del Pou a la nova Oficina d’Orient, una de les principals novetats d’aquesta fira i que també visualitzarà els primers canvis a les festes de Nadal que vol impulsar l’Ajuntament de Balaguer a través del projecte Nadal 2023.

Durant el certamen d’enguany, i amb la voluntat de continuar recuperant les festes tradicionals de la ciuta,t com ja s’ha fet amb el Carnaval dels Congres i el Ball de la Galop, el certamen nadalenc servirà per recuperar el Mercat dels Alls, nom amb el que es coneixia antigament la fira de Santa Llúcia i que el seu origen es troba a la segona meitat del segle XV .

En aquesta ocasió el Mercat dels Alls es reduirà a una mostra d’aquest producte que es realitzarà gràcies a la col·laboració de l’Associació Dona Rural.

El Mercat de Santa Llúcia comptarà amb una norantena de parades gastronomia de proximitat, artesania i d’ornamentació nadalenca i també amb un conjunt de tallers infantils que es faran a la plaça del pou. En el torn de tarda es realitzarà un espectacle infantil que servirà per rebre a la ciutat les noves patgesses reials.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.