Balaguer presenta “Emboirats” el primer cicle d’hivern d’espectacles familiars

Aquest dimarts s’ha presentat l’Emboirats, el primer cicle d’hivern d’espectacles familiars de petit format que neix amb l’objectiu de fer front als dies de boira intensa a la ciutat de Balaguer. En total seran 6 espectacles de temàtiques diverses que es duran a terme en 6 espais diferents del municipi a partir del dia 25 de novembre fins al 9 de març de l’any vinent.

A través d’aquest cicle que combina música, teatre i fins tot un petit circ, es pretén donar a conèixer als més petits de casa el món de la cultura i els espectacles i a més familiaritzar-los amb els espais culturals amb els què compta la ciutat de Balaguer com són el Teatre, el Museu Comarcal, l’Escola Municipal de Música, El Centre d’Interpretació de l’or, el casal Lapallavacara o la Biblioteca.

El proper dia 25 tindrà lloc el primer espectacle musical en conveni amb l’Associació Cultural Grup d’Art 4 a l’Escola municipal de música on es repartirà un passaport a tots els assistents amb el qual s’entrarà al sorteig de dues entrades per veure gratuïtament la cloenda del cicle a càrrec de la Dàmaris Gelabert.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.