Balaguer presenta el seu estiu més esportiu i cultural

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat les activitats que des de les àrees de cultura i esports s’han presentat per aquest estiu 2017. La principal novetat d’enguany es la recuperació de les estades culturals Arts Estiu 2017 que es recuperen després de 4 sense sense fer-se i reforça l’estiu més esportiu i cultural.

Art Estiu 2017 començarà el 26 de Juny i s’allargaran fins al 28 de Juliol. Els infants podran participar de les activitats. Un altre clàssic de les dates estivals són les estades d’Estiu Esport que començaran el 22 Juny amb el Triaesport i continuaran amb les activitats del Camp Base a partir del 4 de Juliol , In & Out a partir de l’1 d’Agost i Temps Afegit a partir del 22 d’Agost. El funcionament d’Estiu Esport no variarà respecte any anteriors i es manté una fórmula consolidada a la ciutat. Des de la regidoria d’esports també s’han presentat les activitats organitzades per les tardes d’estiu anteriorment organitzades per l’àrea de Joventut.

Les inscripcions per les estades d’Art Estiu i Estiu Esport 2017 es podran realitzar a partir de l’1 de juny a la pàgina web de l’Ajuntament dins de les seccions de les respectives activitats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.