Balaguer presenta la 1a fase de les obres de millora de l’acessibilitat turística de la ciutat

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat aquest dissabte a la tarda les obres del projecte de millora de l’accessibilitat del turisme cultural a la Balaguer Medieval. L’alcalde de la ciutat Jordi Ignasi Vidal acompanyat de representants del consistori, Tècnics de es àrees de turisme i l’arquitecta tècnica del consistori han visitat juntament amb veïnes i veïns de la ciutat les actuacions que s’han realitzat amb el finançament de l’Ajuntament de Balaguer, el departament d’empresa i de coneixement a través dels diners recaptats de la taxa turística.

Durant la visita s’ha pogut observar la nova senyalització turística i monumental, les obres de millora de la Regeureta i la nova oficina de turisme ubicada a la sagristia de Santa Maria.

La primera fase d’aquest projecte que es va engegar al 2016 i que ha de concloure al 2019 també ha suposat la millora de la il·luminació de la muralla i les obres de millora dels accessos a santa maria.  Durant la presentació que també ha servit per projectar el nou vídeo turístic de la ciutat, el batlle ha afirmat que l’actuació ha de donar un impuls a l’explotació turística de la ciutat.

Segons ha explicat el batlle de la capital de la Noguera la segona fase d’aquesta millora turística de la ciutat contempla entre altres actuacions l’habilitació d’un aparcament per autocaravanes i la millora del carrer Santa Maria  s’iniciarà un cop aprovats els pressupostos.

La presentació de les millores també ha servit per fer l’entrega de les acreditacions de guies turístics de la ciutat als participants al curs de la borsa de guies que es va realitzar durant els mesos març i abril. En total s’han entregat 12 acreditacions que permetran oferir la ruta turística amb explicacions en 7 idiomes diferents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.