Balaguer prepara l’adaptació de les estades d’estiu a les noves mesures de seguretat i protocols

Properament la Paeria informarà més detalladament sobre aquesta oferta d’activitats

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d’estiu els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats esportives, educatives, culturals i de lleure. Per aquest motiu treballa en l’organització de les diferents activitats d’estiu dirigides a infants i joves de 3 a 16 anys adaptant-se a les mesures establertes per Sanitat degut a la Covid-19.  El requisit indispensable per poder organitzar-les és que la regió sanitària de Lleida es trobi en fase 3 de desescalada. En arribar a aquest objectiu es faran canvis importants.

Degut a l’excepcionalitat del moment, el funcionament de les activitats també serà diferent i s’adaptarà a les noves mesures de seguretat i protocols que marquin les autoritats competents.

Es reduiran el nombre de places que en cada activitat. Les entrades i sortides dels participants serà de forma esglaonada. Es faran diferents grups limitats convivint amb els mateixos participants i monitors. També canviarà la tipologia d’activitats que es duran a terme. Properament la Paeria informarà més detalladament sobre aquesta oferta d’activitats i les seves limitacions, així com el calendari i les inscripcions.


Informa: Redacció / Imatge: Paeria de Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.