El ple de Balaguer portarà a aprovació el projecte d’obres d’urbanització de la plaça de Sant Domènec

El ple de Balaguer debatrà l’aprovació inicial del projecte d’obres d’urbanització de la plaça de Sant Domènec aquest dijous al vespre durant el ple ordinari telemàtic corresponent al mes de maig. Fa prop d’un any la Paeria signava un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i lNCASOL per a posar fi a unes obres que van començar l’any 2009. I es que l’actual equip de govern de la Paeria de Balaguer va detectar durant la seva primera legislatura que no es van complir els criteris establerts per Cultura. Ara es porta a aprovació un projecte nou que inclou la renovació de la barana, les parets i l’enllumenat.

El ple també portarà a aprovació una addició al Conveni entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació i la Paeria de Balaguer, per a la creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització així com l’aprovació de les addendes de pròrroga dels Convenis de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la Paeria.

Durant el ple es portaran a aprovació un total de cinc mocions. Dues presentades pel grup municipal de la CUP, dues més per part d’Esquerra i una per Junts per Balaguer.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.